Nastavenia krajiny / jazyka

V nastaveniach si môžeš zmeniť jazykovú mutáciu a taktiež aj krajinu, na základe ktorej sa ti budú zobrazovať ceny produktov v príslušnej mene. Nastavenie si môžeš kedykoľvek opätovne zmeniť a prestaviť. V prípade zmeny jazykovej mutácie budeš presmerovaný na doménu danej krajiny.

Nastavenia krajiny / jazyka

V nastaveniach si môžeš zmeniť jazykovú mutáciu a taktiež aj krajinu, na základe ktorej sa ti budú zobrazovať ceny produktov v príslušnej mene. Nastavenie si môžeš kedykoľvek opätovne zmeniť a prestaviť. V prípade zmeny jazykovej mutácie budeš presmerovaný na doménu danej krajiny.


Pstruh s hubovou plnkou

Rýchly, jednoduchý, a pritom vynikajúci rybí pokrm.

Prísady pre 4 osoby:

Príprava:

1. Huby očistite a nakrájajte na tenké plátky. Cibuľu ošúpte a nakrájajte nadrobno. Strúhanku opražte na masle. Na druhej panvici osmažte na masle cibuľku s hubami. Orestované huby zmiešajte s opraženou strúhankou a petržlenovou vňaťou.

2. Rúru rozohrejte na 100°C. Pstruhy umyte a osušte. Vnútro pstruha osoľte, okoreňte a posypte korením na ryby rybára Svena. Polovicou hubovej zmesi naplňte pstruhy a omotajte povrázkom, aby náplň nevytiekla.

3. Rozohrejte konopný olej na panvici a orestujte pstruhy z každej strany asi 1 minútu. Ryby vložte do pekáča a rozdeľte na ne druhú polovicu hubovej zmesi. Polejte zvyškom oleja, osoľte a okoreňte. V rozohriatej rúre pečte asi 40 minút pri teplote 180°C. Pred servírovaním odstráňte povrázok.

4. Podávajte s bielym chlebom alebo varenými zemiakmi s bylinkami.



Galéria

Komentáre (0)

Diskutovať môžu iba registrovaní zákazníci.


Na tejto stránke používame cookies za účelom jej funkčnosti, optimalizácie, efektívnejšieho oslovovania záujemcov o naše služby a analýzy návštevnosti prostredníctvom Google Analytics. Nastavenia cookies môžete upraviť vo svojom prehliadači. Viac informácií a úplné poučenie nájdete tu.

Súhlasím

Len registrovaní používatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa