Kukuričný sirup sa vyrába hydrolýzou kukuričného škrobu s využitím prirodzených emzýmov.
Návod k príprave:
Kukuričný sirup sa dá použiť na sušienky, do mliečnych a sójových výrobkov (nápoje, jogurty, dezerty atď. ) , do obilných produktov (raňajkové cereálie, obilné tyčinky), do sladkostí, pečiva, slúži ako náhrada cukru či medu.
Zloženie:
- Kukuřičný sirup BIO
Nutričné hodnoty v 100 g | |
Energia | 1314,7 kJ/314 kcal |
Tuky | 0,5 g |
Sacharidy | 95 g |
z toho fruktóza | 0 g |
z toho glukóza | 29 g |
z toho maltóza | 45 g |
z toho polysacharidy | 22 g |
Bielkoviny | 1,3 g |
Skladujte pri teplote do 20°C.
Balenie 250ml