Nastavenia krajiny / jazyka

V nastaveniach si môžeš zmeniť jazykovú mutáciu a taktiež aj krajinu, na základe ktorej sa ti budú zobrazovať ceny produktov v príslušnej mene.
Nastavenie si môžeš kedykoľvek opätovne zmeniť a prestaviť. V prípade zmeny jazykovej mutácie budeš presmerovaný na doménu danej krajiny.


Zobraz autora ok Autor:
Zoraď články ok Zoradené

zobrazujú sa ti filtrované záznamy

Včelý Vosk - Cera Alba

Názov INCI - Cera Alba (Včelý vosk)

Cera Alba

Táto vosková látka pochádza z úľov a je prirodzene vylučovaná včelami z rodu Apis mellifera. Včelý vosk sa starostlivo zberá bez toho, aby došlo k poškodeniu úľov a včiel. Jednoduchou filtráciou sa odstránia nečistoty, čím sa zachovajú všetky jeho úžasné vlastnosti a medová aróma.

Môže byť použitý aj ako liečebná zložka v celkovom zložení kozmetického výrobku a ako samostatne použiteľný vosk sa používa už po stáročia.

Včelý vosk (Cera Alba)

  • výborne udržuje vlhkosť
  • zabraňuje upchávaniu pórov
  • pomáha vytvoriť príjemnú hodvábnu textúru v kozmetických výrobkoch
  • má antiseptické vlastnosti
  • pomáha pri hojení rán
  • upokojuje a chráni pokožku pred vysúšaním bez toho, aby jej bránil v schopnosti dýchať

Zaradenie včelieho vosku do kozmetických zložiek nerobí výrobok lepkavým ani mastným, ale pomáha vytvoriť veľmi luxusný pocit na pokožke.

Je klasifikovaný ako spojivo, stabilizátor emulzie, vonná prísada a viskozitu zvyšujúce činidlo.

Alternatívne mená

Beewax Absolute, Beewax Concrete, Beewax White (Apis Mellifera L.), Bleached Beewax, Cera Alba, White Beewax, White Wax, Yellow Wax, Včelý Vosk



Komentáre (0)

Diskutovať môžu iba registrovaní zákazníci.


  • Ráno
  • Doobedie
  • Obed
  • Poobedie
  • Večer
  • Noc

Len registrovaní používatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa