Nastavenia krajiny / jazyka

V nastaveniach si môžeš zmeniť jazykovú mutáciu a taktiež aj krajinu, na základe ktorej sa ti budú zobrazovať ceny produktov v príslušnej mene.
Nastavenie si môžeš kedykoľvek opätovne zmeniť a prestaviť. V prípade zmeny jazykovej mutácie budeš presmerovaný na doménu danej krajiny.


Zobraz autora ok Autor:
Zoraď články ok Zoradené

zobrazujú sa ti filtrované záznamy

Morčacie medailónky

Prajeme Vám slnečný pôžitok!

Prísady pre 4 osoby:

Príprava:

1. Morčacie prsia nakrájajte na 12 rovnako veľkých medailónikov, tie rukou trošku roztlačte a okoreňte zmesou kvetov a korení Slnečný bozk od Sonnentoru. Po jednej strane ich potrite horčicou a vtlačte do čerstvo nastrúhaného chrenu.

2. Zemiaky umyte, ošúpte a nakrájajte na kolieska, uvarte do mäkka v 0,5 l vody s pridaním 1 čajovej lyžičky polievkového korenia od Sonnentoru. Pridajte hrášok, soľ, muškátový oriešok a štipku rasce a roztlačte na kašu. Vyšľahajte ľahko do polotuha šľahačku a zamiešajte ju do kaše.

3. Cviklovú šťavu okoreňte soľou, rascou a muškátovým orieškom a uvarte. Škrobovú múčku, malinový jablčno-balzamikový ocot a 2 lyžice vody vymiešajte do hladka, primiešajte do cviklovej šťavy a ešte raz nechajte prevrieť.

4. V panvici rozpáľte olej, morčacie medailónky vložte do oleja stranou s chrenom a sprudka opečte, otočte a dajte na plech vyložený papierom na pečenie. Vložte na 10 minút do rúry pri teplote 170°C. Zemiakovú kašu naservírujte na tanier, polejte cviklovou omáčkou a pridajte morčacie medailónky.



Galéria

Komentáre (0)

Diskutovať môžu iba registrovaní zákazníci.


  • Ráno
  • Doobedie
  • Obed
  • Poobedie
  • Večer
  • Noc

Na tejto stránke používame cookies za účelom jej funkčnosti, optimalizácie, efektívnejšieho oslovovania záujemcov o naše služby a analýzy návštevnosti prostredníctvom Google Analytics. Nastavenia cookies môžete upraviť vo svojom prehliadači. Viac informácií a úplné poučenie nájdete tu.

Súhlasím

Len registrovaní používatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa