Nastavenia krajiny / jazyka

V nastaveniach si môžeš zmeniť jazykovú mutáciu a taktiež aj krajinu, na základe ktorej sa ti budú zobrazovať ceny produktov v príslušnej mene.
Nastavenie si môžeš kedykoľvek opätovne zmeniť a prestaviť. V prípade zmeny jazykovej mutácie budeš presmerovaný na doménu danej krajiny.


Zobraz autora ok Autor:
Zoraď články ok Zoradené

zobrazujú sa ti filtrované záznamy

Jahňacie ragú s gaštanmi, špaldovým rizotom a tekvicou

Prísady:

  • 5 šalotiek 
  • 1 strúčik cesnaku 
  • 1 menšia maslová tekvica 
  • 1 vetvička rozmarínu 
  • 1 vetvička citrónového tymianu 
  • 4 PL slnečnicového oleja 
  • 300 g špaldových krúp 
  • 100 ml šťavy z hrozna 
  • 900 ml zeleninového vývaru 
  • morská soľ
  • čierne korenie čerstvo mleté 
  • 200 g uvarených jedlých gaštanov 
  • 250 g jahňacieho mäsa 
  • 2 mrkvy 
  • 200 ml zeleninového vývaru 
  • 200 ml smotany 
  • 2 ČL Výdatného korenia svätej Hildegardy
  • 1 ČL balzamikového octu

Postup:

Jednu šalotku a cesnak nakrájajte najemno. Tekvicu nakrájajte na kocky a vetvičky rozmarínu a tymianu nasekajte najemno. Na lyžici oleja orestujte šalotku s cesnakom a po chvíľke pridajte tekvicu, cca 2 minúty restujte. Pridajte špaldové krúpy, podlejte šťavou z hrozna a na miernom ohni povarte. Následne prilejte 750 ml vývaru, pridajte bylinky, osoľte, okoreňte a varte do mäkka.

Zostávajúcu šalotku, mrkvu a jahňacie mäso nakrájajte na kocky. Gaštany prekrojte napoly. V panvici na rozohriatom oleji orestujte šalotku, potom pridajte mrkvu, gaštany, mäso a smažte cca 5 minút. Následne podlejte vývarom, smotanou, osoľte, okoreňte, pridajte Výdatné korenie, balzamikový ocot a povarte ďalších cca 10 minút do mäkka.



Galéria

Komentáre (0)

Diskutovať môžu iba registrovaní zákazníci.


  • Ráno
  • Doobedie
  • Obed
  • Poobedie
  • Večer
  • Noc

Na tejto stránke používame cookies za účelom jej funkčnosti, optimalizácie, efektívnejšieho oslovovania záujemcov o naše služby a analýzy návštevnosti prostredníctvom Google Analytics. Nastavenia cookies môžete upraviť vo svojom prehliadači. Viac informácií a úplné poučenie nájdete tu.

Súhlasím

Len registrovaní používatelia si môžu pridať produkty medzi obľúbené.

Prihlásiť sa